پاورپوینت تدابیر خوردن و آشامیدن

پاورپوینت تدابیر خوردن و آشامیدن

دانلود پاورپوینت تدابیر خوردن و آشامیدن
بررسی تدابیر خوردن و آشامیدن
پاورپوینت جامع و کامل تدابیر خوردن و آشامیدن
کاملترین پاورپوینت تدابیر خوردن و آشامیدن
پکیج پاورپوینت تدابیر خوردن و آشامیدن
مقاله تدابیر خوردن و آشامیدن
تحقیق تدابیر خوردن و آشامیدن
دسته بندی پاورپوینت
فرمت فایل ppt
حجم فایل ۳۳۶۷ کیلو بایت
تعداد صفحات فایل ۸۲

پاورپوینت تدابیر خوردن و آشامیدن

فروشنده فایل

کد کاربری ۸۰۴۴

نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)

قسمتی از متن پاورپوینت :

تعداد اسلاید : ۸۲ صفحه

Dr.Choopani 1 کُلوُا و اشرَبوُا و لا تُسرِفُوا تدابیر خوردن و آشامیدن تدابیر خوردن مبنای تقسیم بندی خوراکی ها: ۱- تأثیر به ماده (انواع غذا)
۲- تأثیر به کیفیت (انواع ادویه)
۳- تأثیر به خاصیت (سم یا پادزهر) اقسام خوراکی ها: ۱- غذای مطلق (زرده تخم مرغ، گوشت لطیف، گندم)
۲- دوای مطلق (دارچین و زنجبیل، فلفل)
۳- غذای دوایی (کاهو، کدو، انگور)
۴- دوای غذایی (سیر، توت، خرما)
۵- ذوالخاصیه (پادزهر یا سم)
روغن گاو، سیب، جدوار
افیون، سم مارها
اقسام اغذیه: ۱- صالح الکیموس و فاسد الکیموس

۲- لطیف و کثیف

۳- کثیر الغذا و قلیل الغذا غذاهایی که فقط خون تولید می کنند و اخلاط دیگر را خیلی کم فقط به اندازه نیاز بدن تولید می کنند صالح الکیموس هستند

غذاهایی که علاوه بر خون،اخلاط دیگررا بیش از نیاز بدن تولید کنند فاسد الکیموس نامیده می شوند غذای کثیف :
الف :غذایی که از آن خون غلیظ تولید می شود

ب:
۱- به سهولت از قوه مغیره منفعل نمی شود
۲- به سهولت مشابه جوهر اعضاء نمی شود
۳- به سهولت انفعال از اعضاء نمی یابد
غذای لطیف :
غذایی که از آن خون لطیف تولید شود

ب :
۱-به سهولت از قوه مغیره منفعل می شود
۲-به سهولت به جوهر عضو مستحیل می گردد
۳-به سرعت از بدن تحلل و تفارق می یابد

مراتب درجات چهارگانه ادویه: ۱- درجه اول: تغییر کیفیت نمی دهد.
۲- درجه دوم: تغییر کیفیت می دهد ولی ضرر نمی زند.
۳- درجه سوم: ضرر می زند ولی مهلک نیست.
۴- درجه چهارم: مهلک است.
خوراک اصلی انسان: خوراک اصلی انسان: خوراک اصلی انسان: خوراک اصلی انسان: خوراک اصلی انسان:
– گندم
خوب بدون آفت
– برنج
خوشبوی گیلان و شیراز و پیشاور هند،
– گوشت
گوسفند یک‌ساله و بزغاله شش‌ماهه و گوساله یک‌ساله و کبک و درّاج و تیهو و مرغ‌بچه و خروس‌بچه و ماهی سفید تازه و قزل‌آلا به شرط آن‌که در حرکت بوده باشند،
– شیرینی‌های ملایم
از شکر و بادام، میوه‌های تر چون انجیر و انگور پیش از غذا و انار ملس پس از غذا و خربزه میان دو غذا و رطب تازه به شرط آن‌که در همان بلد رشد کنند.
غذا و مزاج سوءمزاج صفراوی:
غذاهای مرطب بارد مانند خورشت کدو، سوپ جو و ترشی‌های مرطب مانند تمرهندی و نارنج و غوره
سوءمزاج دموی:
غذاهای سرد و قلیل الغذا مانند غذاهای ترش
سوءمزاج بلغمی:
مزاج به غذای گرم و لطیف مثل گوشت گنجشک و کبک با دارچین و زیره
سوء مزاج‌ سوداوی:
غذاهای رطوبت‌بخشِ معتدل مانند گوشت بره و زرده تخم مرغ
نکات لازم در غذا خوردن نکات لازم در غذا خوردن

باید که غذا از جنس غذای مطلق باشد و نه غذای دوائی؛ مثلاً سیر که حاد است، خون را می‌‌سوزاند و خیار که غلیظ است، احداث رطوبت مائی می‌کند که قبول عفونت می‌نماید.

تعدیل مقدار غذا: زیادش باعث فساد می‌گردد و کم آن موجب ضعف و لاغری و سقوط قوّت می‌شود.
– باید موقعی که هنوز کمی اشتها هست، دست از خوردن غذا بکشد. چرا؟
– اگر زیاده‌روی در خوردن موجب فساد هضم شد ← امساک، قی، گلقند آفتابی و جوارشات هاضمه نکات لازم در غذا خوردن

۳. سکون و آرامش پس از غذا؛ جهت توجه حرارت به معده و افزایش سرعت هضم، مگر حرکت کم در حد چند قدم. چنانچه در حدیث نبوی وارد شده: «سِر بَعدَ العَشاءِ وَلَو بِقَدَمَینِ».

۴. خوردن باید در هنگام اشتهای راستین باشد؛ زیرا که در هنگام سیری و امتلا باعث تداخل و هیضه و امراض ردیه است.
– و در هنگام غلبه اشتها و گرسنگی نیز، نباید از خوردن امتناع شود چون باعث ریختن صفرا و مواد ردیه به معده و حدوث تهوع و قی و اسهالات و هیضه.
– در صورت تأخیر در خوردن باید در حد پنج مثقال سکنجبین یا قدری آب لیمو و یا انار ترش میل نموده، آنگاه غذا میل نمایند. نکات لازم در غذا خوردن

۵. در یک وعده نباید غذاهای مختلف خورد و روی یک غذا


توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.

پاورپوینت, تدابیر ,خوردن ,آشامیدن – فایل ۹

مشخصات فایل با عنوان: پاورپوینت تدابیر خوردن و آشامیدن از دسته بندی علوم پزشکی ارائه شده از سایت فایل ۹ مشخصاً سایت فایل ۹ بهترین مکان برای جست و جوی فایل های ضروری می باشد. صدها هزار فایل با عناوین مختلف جهت دانلود گردآوری شده است. سایت فایل ۹ ارائه … ادامه نوشته » …

پاورپوینت تدابیر خوردن و آشامیدن | فروشگاه لایو فایل

۲ روز پیش – پاورپوینت تدابیر خوردن و آشامیدن فرمت فایل : پاورپوینت قابل ویرایش تعداد اسلاید: ۸۲ قسمتی از پاورپوینت : žمبنای تقسیم بندی خوراکی ها: ۱- تأثیر به ماده (انواع غذا) ۲- تأثیر به کیفیت (انواع ادویه) ۳- تأثیر به خاصیت (سم یا پادزهر) žاقسام خوراکی ها: ۱- غذای مطلق (زرده تخم مرغ، گوشت لطیف، گندم) ۲- دوای مطلق …

پاورپوینت تدابیر خوردن و آشامیدن – نیوزبرگ

۵ روز پیش – امروز در خدمت شما عزیزان و دوستدران سایت نیوزبرگ هستیم با مطلب پاورپوینت تدابیر خوردن و آشامیدن که بسیار پر بازدید است شاید برای شما هم پیش بیاید که با م…

[PPT]سته ضروریه

تدابیر دم زدن در میانه دود و دم. Page 9 … درست خوردن و درست آشامیدن، اصل طلایی تندرستی. صرف غذا فقط … تدابیر: بهترین وقت خواب: پس از گذشتن غذا از فم معده (بعد از ۳-۲ساعت از صرف غذا). خواب و بیداری. ۲۴. mkhodadoost@razi.tums.ac.ir. متوسط خواب یک فرد عادی ۸ ساعت; خواب معتدل باعث هضم خوب و نضج کامل غذا می شود. خواب کم …

خوردن و آشامیدن | طب اسلامی

اصلاحات دماغی (اعصاب) (۱); بیماری های تب و عفونت (۱); تدابیر بهداشتی (۳); تدابیر تغذیه ای (۴); چای ها (۸); حجامت اسلامی (۵); خبرگزاری طب اسلامی (۲۸۲); داروی مرکبه (۱); داروی مفرده (۱); دسته‌بندی نشده (۱۲۷); دعا درمانی (۱); رب ها (۱); روغن ها (۱); سبزی ها (۱); سبک زندگی اسلامی (۱); سرمه ها (۱); سویق ها (۳); شنا (۱); قندها (۱); کتب طب اسلامی …

[PPT]PowerPoint Presentation – ResearchGate

به همین دلیل در تدابیر خوردن و آشامیدن، بر مصرف بی رویه آب برای حفظ صحت، تأکیدی صورت نگرفته است. رنگ قرمز در منابع طب سنتی، نشانه زیادی خون و افزایش حرارت و یا وجود زخم در مجرای ادرار می باشد (۱و۳و۴و۵) و در طب جدید علت آن را وجود هموگلوبین یا میوگلوبین می دانند (۶و۷). همچنین رنگ زرد هرچه پررنگ تر باشد و به نارنجی میل …

بایگانی‌های خوردن و آشامیدن – طب آموز

… و ریه · بیماری های اسکلتی عضلانی · بیماری های زنان و زایمان · بیماری های جنسی · بیماری های عفونی · بیماری های دستگاه گوارشی · بیماری های قلبی و عروقی و خون · بیماری های گوناگون و مختلف · غذاها · دیگر · دانلود کتب طبی · دعا درمانی · مقاله و جزوه · نقد طب مدرن · آموزش دانلود · دیجی وردپرس · خانه / تدابیر سلامتی / خوردن و آشامیدن …

عباس کعب عمیر ،محقق وپژوهشگر طب سنتی – سته ضروریه

در طب سنتی برای هر یک از این شش مورد تدابیری توصیه شده است که در ذیل به برخی از تدابیر مربوط به آداب غدا خوردن اشاره می گردد: موضوعات … این شش اصل که در واقع، بنیان بهداشت در طبّ سنّتی را تشکیل می دهند؛ عبارتند از: ۱ـ استفراغ و احتباس ۲ـ اعراض نفسانی ۳ـ هوا ۴ـ حرکت و سکون ۵ـ خواب و بیداری ۶ـ خوردن و آشامیدن. موضوعات …

درمان های بلغم | طب ضیاءالصالحین

۱۷ آذر ۱۳۹۶ – این موارد زیاد در درمان بلغم نشان از این دارد، همان گونه که تذکر داده شد و روایات هم اشاره دارند، کنترل بلغم مقداری مشکل است به همین خاطر تدابیر آن فراوان هستند. منبع: طب اسلامی استاد تبریزیان. مطالب مرتبط: مباحثی پیرامون «بلغم». اشتراک گذاری: اشتراک Facebook Twitter Google+ WhatsApp Telegram.

شش اصل ضروری برای زندگانی سالم(ستّه ضروریه) – طب شیعه

طبیب با ایجاد اسهال، تعریق، افزایش ادرار، فصد، حجامت، سونا و یا تدابیر روحی و روانی و تدابیر دیگر به یاری طبیعت می شتابد و به سیر طبیعی دفع مواد زاید و سموم …. ۶- خوردن و آشامیدن. به علّت اهمّیت این مبحث، در مقاله ای جداگانه به آن خواهیم پرداخت. منبع : ۱- قانون ابن سینا. ۲- سلامتی و مکاتب مختلف پزشکی؛ دکتر محسن ناصری.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *