پاورپوینت خواص عسل

پاورپوینت خواص عسل

دانلود پاورپوینت خواص عسل
بررسی خواص عسل
پاورپوینت جامع و کامل خواص عسل
کاملترین پاورپوینت خواص عسل
پکیج پاورپوینت خواص عسل
مقاله خواص عسل
تحقیق خواص عسل
دسته بندی پاورپوینت
فرمت فایل ppt
حجم فایل ۱۱۲۱ کیلو بایت
تعداد صفحات فایل ۳۲

پاورپوینت خواص عسل

فروشنده فایل

کد کاربری ۸۰۴۴

نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)

قسمتی از متن پاورپوینت :

تعداد اسلاید : ۳۲ صفحه

خواص عسل تغییرات ویسکوزیته عسل با ۲۵% آب و درجه حرارت ۵/۱۶ نوع گل ویسکوزیته درمنه شبدر سفید ۹۴ شبدر شیرین ۸۷
۱۱۵
ویسکوزیته عسل شبدر شیرین بر حسب میزان آب در ۲۵ در جه میزان درصد آب ویسکوزیته ۴۲۰
ویسکوزیته عسل شبدر شیرین
با ۱/۱۶% آب بر حسب میزان در جه حرارت توازن نسبی موجود بین رطوبت هوا و میزان آب در عسل شبدر آنزیم گلوکز اکسیداز: گلوکز را در مجاورت آب و اکسیژن به اسید گلوکونیک و پراکسید هیدروژن تبدیل می نماید. فعالیت پراکسیدی آنزیم ها:
عسل حاوی تعدادی آنزیم از جمله گلوکز اکسیداز، انورتاز، دیاستاز( آمیلاز)، کاتالاز و اسید فسفاتاز[۱] میباشد.
– گلوکز اکسیداز: این آنزیم گلوکز را تبدیل به گلوکولاکتون، اسید گلوکونیک و پراکسید هیدروژن می نماید.
-انورتاز : این آنزیم توسط زنبوران بصورت گلوکوانورتاز یا فروکتوانورتاز به شهد اضافه میشود و سوکروز را به فروکتوز و گلوکز تجزیه میکند. [۱] Glucose oxidase, Invertase, Diastase(Amylase), Catalase. H2O2 فعالیت پراکسیدی – دیاستاز (آمیلاز) : این آنزیم زنجیره های نشاسته را به دکسترین و مالتوز تبدیل می نماید. دیاستاز از زنبوران عسل و گرده منشأ می گیرد و در هنگام عمل آوری شهد توسط زنبوران به شهد اضافه میشود. میزان دیاستاز عسل بر حسب منشأ گل تفاوت دارد. نگهداری طولانی عسل و حرارت بالا منجر به بی اثر شدن این آنزیم میشود.
محققین معتقدند که حرارت ۸۵ درجه به مدت ۵ دقیقه دیاستاز را در عسل غیر فعال ساخته و همچنین PH خارج از ۶/۵ تا ۳/۵ نیز فعالیت این آنزیم را کاهش میدهد. – کاتالاز : این آنزیم به میزان محدود در عسل وجود دارد و پراکسید هیدروژن را به اکسیژن و آب تبدیل میکند. از ارتباط معکوس موجود بین فعالیت کاتالاز و میزان پراکسید هیدروژن برای تشخیص سطح موجود پراکسید هیدروژن موجود در عسل استفاده می شود که عدد ممانعت کننده[۱] نامیده میشود.
[۱] Inhibin Number . عسل حاوی خیلی از اسیدهای آلی دیگر مثل بوتریک- استیک- فرمیک- لاکتیک- سوکسینیک- مالیک- سیتریک- مالئیک- اگزالیک و پیروگلوتامیک میباشد. همانند بسیاری دیگر از اجزاء عسل، میزان اسیدهای آلی نیز بر حسب منشأ گل تفاوت میکند.
. میانگین میزان اسید موجود در عسل ۵۷/۰درصد و PH عسل بین ۴/۳/ تا ۱/۶ میباشد.
اسیدهای آلی کمی طعم ترش را در عسل ایجاد می کنند و در خاصیت ضد باکتریایی عسل دخالت دارند. اسید گلوکونیک بعنوان اسید آلی اصلی عسل، محصول واکنش آنزیمی گلوکز اکسیداز میباشد و نشان داده شده که جذب کلسیم را افزایش میدهد اسیدهای آمینه :
با اینکه میزان اسیدهای آمینه عسل محدود است اما طیف وسیعی از اسیدهای آمینه یعنی حدود ۱۸ اسید آمینه ضروری و غیر ضروری در عسل وجود دارد، که منحصر به فرد و بستگی به منشأ شهد یا نوع گل دارد. پرولین اسید آمینه اصلی عسل و لیزین در مرحله دوم قرار دارد. سایر اسید های آمینه شامل فنیل آلانین، تیروزین، اسید گلوتامیک و اسید آسپارتیک میباشند. پینوسمبرین- ترپن ها- بنزیل الکل- اسید سیرنژیک – متیل سیرنژانت- ۳،۴ ،۵ تری متوکسی بنزوتیک اسید- ۲ هیدروکسی۳ فنیل پروپیونیک اسید-۲ هیدروکسی بنزوییک اسید و ۱، ۴ دی هیدرو کسی بنزن فعالیت غیر پراکسیدی استافیلوکوکوس اورئوس
Staphylococcus aureus ایشرشیاکلی
Escherichia coli Salmonella Enteritidis زخم معده و روده:
از قدیم الایام مصرف عسل در درمان زخم معده و روده بکار رفته و امروزه نیز این مسئله پذیرفته شده است.
کشف نقش هلیکوباکتر پیلوری[۱] بعنوان عامل زخم معده منجر به انجام تحقیقاتی جهت تعیین نقش درمانی عسل شده است. تحقیقات نشان داده که این باکتری نسبت به عسلهایی با قدرت ضد میکروبی متوسط در غلظت ۲۰%، به دلیل حضور پراکسید هیدروژن، حساس است. [۱] Helicobacter pylori


توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.

عنوان فایل : پاورپوینت خواص عسل – بی۵۱ – دانلود فایل کم یاب

۲۶ دی ۱۳۹۶ – مشخصات فایل دانلودی: عنوان: پاورپوینت خواص عسل. دسته بندی فایل : عمومی و آزاد. شما می توانید فایل با مشخصات ذکر شده در بالا را از طریق همین صفحه دانلود بفرمایید. این سایت با دارا بودن بانک اطلاعات گسترده از فایل های مورد نیاز جامعه بهترین مکان برای جست و جوی فایل های مورد نیاز می باشد. صدها هزار فایل با …

پاورپوینت خواص عسل – فوری آماده

پاورپوینت خواص عسل نوع فایل power pointقابل ویرایش ۳۲ اسلاید قسمتی از اسلایدها:- دیاستاز (آمیلاز) : این آنزیم زنجیره های نشاسته را به دکسترین و مالتوز تبدیل می نماید. دیاستاز از زنبوران عسل و گرده منشأ می گیرد و در هنگام عمل آوری شهد توسط زنبوران به شهد اضافه میشود. میزان دیاستاز عسل بر حسب منشأ گل تفاوت دارد. نگهداری …

[PPT]PowerPoint Presentation

بسم ا… الرحمان الرحیم فیه شفاء للناس. بسم ا… الرحمان الرحیم. دنبا له خواص عسل. فنیل افرین. تروئنین. تریپتوفان. ایزولوسین. لوسین. لیزین. متیونین. والین. گوشت گاو. ۰/۶۶. ۰/۸۱. ۰/۲۰. ۰/۹۳. ۱/۲۸. ۱/۴۵. ۰/۴۲. ۰/۹۱. تخم مرغ. ۰/۶۹. ۰/۶۷. ۰/۲۰. ۰/۸۵. ۱/۱۷. ۰/۹۳. ۰/۳۹. ۰/۹۰. پنیر. ۱/۴۳. ۱/۳۸. ۰/۳۴. ۱/۷۴. ۲/۶۳. ۲/۳۴. ۰/۸۰. ۲/۰۵. گرده.

[PPT]موم زنبور عسل – uploads.pptfa.com

عسل به لحاظ داشتن برخی مواد تخمیری در تبادلات غذایی و کمک به هضم غذا بالاترین مرتبه را در میان غذاها دارد، از این دسته مواد می‌توان به آمیلاز، اینورتاز، کاتالاز و …. تعدادی از حشرات مثل شته دارای سیستم گوارشی خواص به خود هستند، شته با خرطوم خواص خود شیره گیاهی را می تواند از برگ و ساقه گیاهان بیرون بکشد به طوری که در عرض …

پاورپوینت خواص عسل | فروشگاه لایو فایل

۲۵ بهمن ۱۳۹۶ – پاورپوینت خواص عسل فرمت فایل: پاورپوینت تعداد اسلاید: ۳۲ فعالیت پراکسیدی آنزیم ها : عسل حاوی تعدادی آنزیم از جمله گلوکز اکسیداز، انورتاز، دیاستاز( آمیلاز)، کاتالاز و اسید فسفاتاز[۱] میباشد . – گلوکز اکسیداز: این آنزیم گلوکز را تبدیل به گلوکولاکتون، اسید گلوکونیک و پراکسید هیدروژن می نماید .

عسل سوادکوه – فایل های پاور پوینت برای دانلود

۹, فراورده های زنبور عسل(۳), دانلود. ۱۰, بیماریها و آفات زنبور عسل (۱), دانلود. ۱۱, بیماریها و آفات زنبور عسل (۲), دانلود. ۱۲, گرده افشانی زنبوران عسل, دانلود. ۱۳, وسایل کار زنبور داری, دانلود. ۱۴, نوزما, . ۱۵, لوک آمریکاییدانلود, دانلود. ۱۶, کنه واروآدانلود, دانلود. ۱۷, خواص عسلدانلود, دانلود. ۱۸, آکاریپس, دانلود. ۱۹. ۲۰. ۲۱. ۲۲. ۲۳. ۲۴.

پاورپوینت خواص عسل | BO2FILE

نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش).  قسمتی از متن پاورپوینت :  . تعداد اسلاید : ۳۲ صفحه. خواص عسل تغییرات ویسکوزیته عسل با ۲۵% آب و درجه حرارت ۵/۱۶ نوع گل ویسکوزیته درمنه شبدر سفید ۹۴ شبدر شیرین ۸۷ ۱۱۵ ویسکوزیته عسل شبدر شیرین بر حسب میزان آب در ۲۵ در جه میزان درصد آب ویسکوزیته ۴۲۰

پاورپوینت درباره خواص عسل :: تکنولوؤی

۱۰ مهر ۱۳۷۵ – پاورپوینت درباره خواص عسل پاورپوینت درباره خواص عسل لینک دانلود و خرید پایین توضیحات میباشد . دسته بندی : PowerPoint نوع فایل : .ppt ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد اسلاید : ۳۲ اسلاید …

دانلود پاورپوینت زنبور داری و پرورش زنبور عسل | بانک …

۲ مرداد ۱۳۹۶ – تاریخچه زندگی و قدمت زندگی زنبور عسل روی کره زمین ، زندگی اجتماعی زنبور عسل در یک کلنی ، نظم اجتماعی حاکم در کندو ، قدرت خارق العاده زنبور عسل در معماری و ساختن حجره های مومی شان ، موروثی بودن عموم اطلاعات کاربردی ، ویژگی های خاص زیست شناسی ، قدرت منحصر به فرد زنبور عسل در تبدیل شهد گیاهان یا شربت …

انجمن سایت زنبورعسل ایران • مشاهده مبحث – فایلهای pdf و ppt …

Re: فایلهای pdf و ppt زنبورعسل جهت دانلود. پست توسط ehsanklop » شنبه دی ماه ۱۰, ۱۳۹۰ ۱۰:۰۴ am. با سلام مقاله شماره ۴۰ اصلاح نژاد زنبور عسل رو مطالعه کردم و باید بگم بطور کامل از اینده زنبورداری کشور ناامید شدم …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *