پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی

پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی

دانلود پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی
بررسی روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی
پاورپوینت جامع و کامل روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی
کاملترین پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی
پکیج پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی
مقاله روشهای مختلف انجماد
دسته بندی پاورپوینت
فرمت فایل ppt
حجم فایل ۳۵۵۰ کیلو بایت
تعداد صفحات فایل ۲۸

پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی

فروشنده فایل

کد کاربری ۸۰۴۴

نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)

قسمتی از متن پاورپوینت :

تعداد اسلاید : ۲۸ صفحه

روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی
):Thawing تعریف انجماد زدائی( افزایش درجه حرارت فرآورده به بالاتر
از نقطه انجماد بطوریکه محصول به حالت قبل از
انجماد برگشته و قابلیت پخت یا مصرف پیدا کند.
دراین رابطه درجه حرارت یک محصول باید به حدود ۱-درجه سانتی گراد برسد در حقیقت آخرین مرحله در پروسس ماهی منجمد است و عبارتست از افزایش درجه حرارت به صفر درجه و به این ترتیب کریستالهای یخی ذوب شده و بتدریج جذب نسوج می گردند.اگر انجماد و نگهداری سرد و خروج از انجماد بطور سریع انجام شود ، بین خصوصیات ماهی ذوب شده و ماهی تازه اختلافی نیست . در غیر اینصورت ماهی خشک ، فیبری و ارزش کیفی کمتری خواهد داشت. خصوصیات یک انجمادزائی مناسب ۱-سریع باشد:

-کمتردرمعرض درجه حرارت بالا قرارمی گیردو فساد پذیری کمتر میشود
! ۲-بلافاصله پس از خارج شدن فرآورده از سردخانه ودرحداقل زمان صورت گیرد.؟DRIP-۵%>! ۳-جلوگیری از اتلاف بیهوده انرژییک تن ماهی چرب برای انجمادزدائی پس از خارج شدن از درجه برودت ۳۰- درجه سانتیگراد برای رسیدن به ۱- درجه سانتیگراد به ۷۱۳۸۰کیلوکالری انرژی نیاز دارد.؟؟؟!!! ۴- توجه به روش انجماد ۵- کیفیت اولیه محصول برای انجماد۶- توجه به بهداشت مکان انجمادزدائی۷- ساده وقابل اجرا باشد.۸- نیاز به نیروی کار کمتری داشته باشد. ۹- هزینه کمتری داشته باشد. چرا انجماد زدائی از انجماد زمان بیشتری میبرد؟ روشهای انجمادزدائی conduction اساس آنها بر هدایت ۱- روشهائی که
حرارت از سطح محصول به مرکز آن میباشد.
۲- روشهائی که برای انتقال حرارت به درون محصول
از هدایت استفاده نمیشود که عمدتا“ برپایه الکتریک
و الکترو مغناطیس است. انجماد زدائی درهوا Still air 1- انجماد زدائی درهوای ساکن
Airblast 2- انجمادزدائی درهوای متحرک Still air 1- انجماد زدائی درهوای ساکن دراین روش ماهی یا بلوکهای منجمد را درهوای گرم ساکن(۱۵-۲۰درجه )
روی سطح میز قرار داده تا به تدریج به دمای محیط برسد.

-دمای محیط بیش از ۲۰درجه نشود.
-از هوای سرد استفاده نشود.
– حدود ۲۰ ساعت بسته به اندازه بلوک یا ماهی (با ضخامت حدود ۱۰سانتی متر)
( ؟) زمان کاهش می یابد.TEMPERING – با عمل
– برای مصارف تجاری خوب نیست. Airblast 2- انجمادزدائی درهوای متحرک ماهی ها را روی سینی های سوراخ دار قرار داده وآنها را
روی چرخ هائی بنام ترولی TROLLYقرارداده در تونلهائی با ارتفاع کمتر از ۲ متر انتقال میدهند سپس هوا روی سینی ها دمیده میشود .
سرعت هوا ۸ متر برثانیه ودمای ۲۰ درجه سانتی گراد
هوا باید اشباع از رطوبت باشد تا از کاهش رطوبت سطحی و خشک شدن محصول جلوگیری کند. هواSPRAY FINEمیشود.
اگر محصول بسته بندی باشد ,زمان انجمادزدائی بیشتر ولی کاهش رطوبت سطحی کمتر
فاصله سینی ها باید دوبرابر بلوکهائی باشد که انجماد زدائی می شوند .
به دو طریق پیوسته وناپیوسته انجام می شود. انجماد زدائی در هوای متحرک به روش (BATCH THAWING) ناپیوسته All In All Out-
-در اطاقکهای دومتر دردومتر با طول ۷ متر به ظرفیت ۷ تن
-برای گرم کردن هوا از آب داغ یا بخار
– هیتر غیر اقتصادی است.
– بلوکهای با ضخامت ۵-۱۰ سانتی متر را در ۵ ساعت
انجماد زدائی می کند.


توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.

پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی | …

دانلود پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی,بررسی روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی,پاورپوینت جامع و کامل روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی,کاملترین پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی,پکیج پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی,روشهای …

پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی|lp4

پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی · پاورپوینت-روشهای-مختلف-انجماد-زدائی-در-فرآورده-های- دانلود پاورپوینت با موضوع روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی دارای ۲۸ اسلاید و با فرمت pptx و قابل ویرایش و آماده برای ارائه ، چاپ ، تحقیق و کنفرانس می باشد. تعداد اسلاید : ۲۸ اسلاید فرمت فایل: پاورپوینت …

پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی …

پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی · پاورپوینت-روشهای-مختلف-انجماد-زدائی-در-فرآورده-های- دانلود پاورپوینت با موضوع روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی دارای ۲۸ اسلاید و با فرمت pptx و قابل ویرایش و آماده برای ارائه ، چاپ ، تحقیق و کنفرانس می باشد. تعداد اسلاید : ۲۸ اسلاید فرمت فایل: پاورپوینت …

بایگانی‌ها عمومی و آزاد – پژوهش ۳ – تحقیق، پروژه، پایان‌نامه، …

پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی فرمت فایل: پاورپوینت تعداد اسلاید: ۲۸           ):Thawing تعریف انجماد زدائی ( افزایش درجه حرارت فرآورده به بالاتر از نقطه انجماد بطوریکه محصول به حالت قبل از انجماد … ادامه نوشته » …

تاثیر فرایندهای ترکیبی HPP بر کیفیت محصولات شیلاتی

نسخه قابل چاپ خلاصه مقاله تاثیر فرایندهای ترکیبی HPP بر کیفیت محصولات شیلاتی – گواهی پذیرش مقاله در کنفرانس. … این روش و با توجه به مزایای آن از جمله کاهش مصرف نگهدارنده ها، کاهش فرآیندهای حرارتی ،سالم سازی یکنواخت فرآورده،جلوگیری از واکنش های شیمیایی نامطلوب و صدمات ناشی از فرآیند انجماد و حفظ ارزش غذایی و …

[PDF]ﺑﻬﺩﺍﺷﺕ ﮔﻭﺷﺕ،ﻣﺭﻍ ﻭﻣﺎﻫﯽ – معاونت بهداشتی

ﺍﻧﻭﺍﻉ ﮔﻭﺷﺕ ﻫﺎی ﻣﻭﺟﻭﺩ ﺩﺭ ﺑﺎﺯﺍﺭ. : ﮔﻭﺷﺕ ﻫﺎی ﺗﺎﺯﻩ ﻭ ﺑﺎﺯ. ﮔﻭﺷﺕ ﻫﺎی ﺗﺎﺯﻩ ﻭ ﮔﺭﻡ ﮐﻪ ﻣﻌﻣﻭﻻً ﮐﺷﺗﺎﺭ ﺭﻭﺯ ﻫﺳﺗﻧﺩ، ﺑﻳﺷﺗﺭ ﻣﻭﺭﺩ ﺗﻭﺟﻪ ﻭ ﭘﺳﻧﺩ ﻣﺭﺩﻡ ﻣﺎ ﻗﺭﺍﺭ ﺩﺍﺭﻧﺩ ﺯﻳﺭﺍ. ﻋﻁﺭ ﻭ ﻁﻌﻡ ﺍﻳﻥ ﮔﻭﺷﺕ ﻫﺎ ﻧﺳﺑﺕ ﺑﻪ ﮔﻭﺷﺕ ﻫﺎی ﻳﺧﯽ ﺑﻬﺗﺭ ﺍﺳﺕ ﻭ ﺑﻪ ﻫﻣﻳﻥ ….. ﺟﻬﺕ ﺗﺷﺧﻳﺹ ﺳﻼﻣﺕ ﻣﺎﻫﯽ ﻣﻧﺟﻣﺩ ﺑﺎﻳﺩ ﻭﻳژﮔﯽ ﻫﺎی ﻅﺎﻫﺭی ﺁﻥ، ﻫﻡ ﺩﺭ ﺍﻧﺟﻣﺎﺩ ﻭ ﻫﻡ ﺑﻌﺩ ﺍﺯ. ﺭﻓﻊ ﺍﻧﺟﻣﺎﺩ ﺑﺭﺭﺳﯽ ﺷﻭﺩ . ﻣﺛﻼ، ﺩﺭ ﺣﺎﻟﺕ ﺍﻧﺟﻣﺎﺩ ﻣﯽ ﺗﻭﺍﻥ ﺑﻪ ﺗﻐﻳﻳﺭﺍﺕ ﻧﺎﻣﻁﻠﻭﺏ ﻧﺎﺷﯽ ﺍﺯ ﺍﻧﺟﻣﺎﺩ ﻳﺎ ﻧﮕﻬﺩﺍﺭی ﺩﺭ ﺳﺭﺩﺧﺎﻧﻪ.

[PDF]Food Hydrocolloids – Ali NASIRPOUR

ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﻫﻴﺪﺭﻭﻛﻠﻮﺋﻴﺪ ﺑﺴﺘﮕﻲ ﺑﻪ ﻋﻮﺍﻣﻠﻲ ﺍﺯ ﻗﺒﻴﻞ ﻭﻳﮋﮔﻲ ﻫﺎﻱ ﺁﻧﻬﺎ، ﻗﻴﻤﺖ ﻭ ﻧﺤﻮﻩ ﺗﻮﺯﻳﻊ … ﻣﺤﻠﻮﻝ ﻫﺎﻱ ﭘﻠﻲ ﺳﺎﻛﺎﺭﻳﺪﻱ ﺩﺭ. ﻏﻠﻈﺖ ﻫﺎﻱ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﻛﻤﺘﺮ ﺍﺯ c*. ﺭﻓﺘﺎﺭ ﻧﻴﻮﺗﻨﻲ ﺍﺯ ﺧﻮﺩ ﻧﺸﺎﻥ ﻣﻲ ﺩﻫﻨﺪ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺩﺭ ﻏﻠﻈﺖ ﻫﺎﻱ ﺑﺎﻻﺗﺮ ﺍﺯ c*. ﺭﻓﺘﺎﺭﻫﺎﻱ ﻏﻴﺮ ﻧﻴﻮﺗﻨﻲ ﻣﻌﻤﻮﻻ ﻣﺸﺎﻫﺪﻩ. ﻣﻲ ﺷﻮﺩ. ﭘﻠﻲ ﻣﺮﻫﺎﻱ ﺑﺎﺭﺩﺍﺭ ﻭﻳﺴﻜﻮﺯﻳﺘﻪ ﺑﻴﺸﺘﺮﻱ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﭘﻠﻴﻤﺮﻫﺎﻱ ﻏﻴﺮ ﺑﺎﺭﺩﺍﺭ ﺑﺎ ﻭﺯﻥ ﻣﻮﻟﻜﻮﻟﻲ ﻣﺸﺎﺑﻪ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﻛﻪ ﺩﻟﻴﻞ ﺁﻥ …. ﻭ ﻣﻘﺎﻭﻣﺖ ﺑﻪ ﻧﻮﺳﺎﻥ ﺩﻣﺎ ﺍﺯ ﻗﺒﻴﻞ ﺳﻴﻜﻞ ﻫﺎﻱ ﻓﺮﻳﺰ – ﺍﻧﺠﻤﺎﺩ ﺯﺩﺍﻳﻲ ﺍﺳﺖ.

سایت علمی تحقیقاتی مهندسی فرآوری آبزیان

۱ شهریور ۱۳۹۱ – سایت علمی تحقیقاتی مهندسی فرآوری آبزیان – فعالیت های علمی دانشجویان شیلات _ فرآوری.

[PDF]اولین همایش و نمایشگاه روش های افزایش ماندگاری فرآورده های …

روش هـای متـداول افزایـش مانـدگاری محصـوالت و تولیـدات صنایـع غذایی کشـور در سـه بخش مـواد اولیه، فـرآوری و تولیـد و همچنین. بسـته بندی و … فناوری انجماد سریع. – جریان الکترومغناطیس با فرکانس باال. – کاربرد اشعه ماوراء بنفش و اشعه مادون قرمز. – روش های ترکیبی. – غذاهای فراسودمند Functional foods ….. امداد و درمان،نیروی دریایی.

سوریمی | Fooda.ir

۲۱ مهر ۱۳۹۵ – از آنجایی که درگذشته ماهیان صید شده اکثرا ماهیان درشت بودند وبه علت کمی جمعیت انسانی و فناوری معمولی آن زمان، از انواع ماهیانی که دارای شکل و قیافه و طعم و …. فرآورده های سوریمی: این محصولات از مخلوط کردن سوریمی با مواد مختلف پر کننده ،شکل دهنده ،طعم دهنده ،سپس قالب گیری و انجماد و در نهایت بسته بندی تولید می …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *