پاورپوینت روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشت

پاورپوینت روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشت

نگهداری محصولات
عوامل موثر بر فساد محصولات
آنزیم زدایی
عقیم کردن
حرارتی مومی کردن
بسته بندی محصولات
دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل ppt
حجم فایل ۲۶۹۴ کیلو بایت
تعداد صفحات فایل ۳۴

پاورپوینت روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشت

فروشنده فایل

کد کاربری ۱۲۲۷۱

مقدمه:

علم نگهداری محصولات بعد از برداشت مربوط به روش های برداشتحمل و نقل، بسته بندی و نگهداری آنها می شود.

آشنایی باروشهای نگهداری محصولات باعث می شود تا از ضایعات محصولات باغبانیکاسته شود .

با توجه به اینکه میوه ها موجودات زنده هستند، درفرآیند تنفس اکسیژن مصرف کرده و co2 آزاد می کنند .

علم فیزیولوژی بعد از برداشت شرایط حفظ کیفیت محصولات رادر مراحل مختلف نگهداری مورد بررسی قرار می دهد.

عوامل موثر بر فساد محصولات

۱- میکروارگانیسم ها: مانند کپک ها، مخمرها و باکتریها که سبب ایجاد تغییراتی در ماده غذایی می شود.

۲- آنزیم ها: میکروب ها دارای انزیم هایی هستند که سبب کاهش کیفیت غذا می شود . همچنین خود ماده غذایی دارای آنزیم های فساد می باشد .

۳- رطوبت: به عنوان یک حلال سبب تسهیل انجام بسیاری از واکنش های مخرب می شود .

۴- اکسیژن: اکسیژن با اجزای ماده غذایی وارد واکنش می شد و تولید محصولات نا مطلوبی می کند.

۵- حرارت: گرما نقش اساسی در فساد ماده غذایی دارد و افزایش درجه حرارت سبب تسریع فعالیت های مخرب می شود

۶- نور: سبب نابودی بسیاری از ویتامین ها مانند A،CوB2 می شودواجزای رنگین ماده را نیز از بین می برد .

نگهداری محصولات بعد از برداشت

•گرمای محسوس ماده
•گرمای ناشی از تنفس
•نفوذ گرما به درون ماده

دانلود پاورپوینت روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشت …

‘گزیده اطلاعات در مورد علم نگهداری محصولات بعد از برداشت مربوط به روش های برداشت حمل و نقل، بسته بندی و نگهداری آنها می شود آشنایی باروشهای نگهداری محصولات باعث می شود تا از ضایعات محصولات باغبانی کاسته شود.

روش های افزایش ماندگاری مرکبات پس از برداشت – .::بهترین …

روش های افزایش ماندگاری مرکبات پس از برداشت. ۱۳۹۰۰۹۲۷۱۹۴۴۱۶۲۵۸_PhotoL کشت انواع مرکبات در مازندران دارای سابقه طولانی بوده و از دیرباز پرورش آن در سطح منطقه رواج داشته که از مزیت نسبی بالایی برخوردار است. مرکبات از حدود ۸۰ سال قبل از کاشت نهال های اصلاح شده، ارزش اقتصادی و تجاری ویژه ای پیدا کرد و مازندران به عنوان …

هرس مرکبات – Gologiah.ir

نرم افزار آموزشی نکات فنی پرورش و نگهداری گل و گیاهان زینتی … درختان مرکبات نسبت به سایر درختان میوه به هرس کمتری احتیاج دارند. … در چارچوب داشتن یک مدیریت خوب در باغ، انتخاب و انجام هرس (حذف شاخههایی ویژه و غیر دلخواه بلافاصله بعد از برداشت) نوعی عملیات مدیریتی محسوب شده که سطح تولید و اندازه میوه را بهبود میبخشد.

[PDF]مقاله نحوه نگهداری پرتقال در سردخانه پوسیدگی میوه مرکبات …

مقاله نحوه نگهداری پرتقال در سردخانه. پوسیدگی میوه مرکبات یکی از عوامل مهم و محدود کننده در طول دوره انباری می باشد پس از مسئله پوسیدگی،. مهم ترین عامل زوال پس از برداشت میوه مرکبات، از دست دادن آب از پوست و پژمرده. شدن پوست میوه می. باشد. بنابر. این روش هایی که تعرق میوه را کاهش می دهند، باعث افزایش عمر انباری این محصوالت …

[PPT]PowerPoint Presentation – معاونت باغبانی

مرکبات با سابقه چهارهزار ساله از جنوب شرقی آسیا منشا گرفته و منشاء اصلی محصول پرتقال کشور چین است; نواحی مرکبات خیز جهان در کمربندی محدود به عرض های جغرافیایی ۴۰ درجه شمالی …… ۴) بارندگی در طول برداشت و یا بعد از برداشت سبب تولید ضایعات کپک زده شده، بنابراین تا حد ممکن میوه هادر شرایط خشک برداشت شود.

فروشگاه جامع فایل های دانشجویی و دانش آموزی پاورپوینت …

در این پاورپوینت به مروری بر برنامه های ایمن سازی موفقیت ها و چالش ها پرداخته شده است.

کاشت ، داشت و برداشت مرکبات – بوستان

۲۶ آذر ۱۳۹۱ – پرورش و شرایط محیطی مورد نیاز مرکبات ( دما نور آبیاری خاک ) روش‌های کاشت نهال مرکبات پرتقال نارنگی لیمو نارنج و هرس اولیه – بیماری ها و آفات مرکبات. … در این روش ، در صبح و بعد از ظهر ، درختان مجاور روی هم سایه می‌‌اندازند و به همین دلیل ، این روش هرچند برای نقاط گرمسیری که دارای نور بیشتر هستند قابل قبول است …

تعیین زمان مناسب برداشت میوی کیوی و تاثیر آن در کیفیت …

توسط فتاحی مقدم جواد
دانلود رایگان متن کامل مقاله علمی پژوهشی تعیین زمان مناسب برداشت میوی کیوی و تاثیر آن در کیفیت پس از برداشت میوه. … موسسه تحقیقات مرکبات کشور، رامسر. چکیده: زمان مناسب برداشت کیوی فروت … کلیه میوه ها در سردخانه ای با دمای ۰.۵ درجه سانتی گراد و رطوبت نسبی ۹۰ – ۸۵ درصد به مدت ۱۸ هفته نگهداری شدند. در هفته های ۶، ۱۲ و …

[PDF]ﺑﻪ ﭘﻮﺷﺶ واﮐﺲ ﻃﯽ اﻧﺒﺎرداری ﻣﺮﮐﺒﺎت از ﺑﺮﺧﯽ واﮐﻨﺶ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎ – مجله پژوهش …

۱۷ مرداد ۱۳۹۱ – ﮔﺰارش ﺷﺪه اﺳﺖ ﮐﻪ. آﺳﮑﻮرﺑﯿﮏ. اﺳﯿﺪ. و ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﻓﻨﻠﯽ. ﻣﻮﺟﻮد. در ﻣﯿﻮه. ﻣﺮﮐﺒﺎت. ،. ﻧﻘﺶ ﻣﻬﻤﯽ. در ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ آﻧﺘﯽ. اﮐﺴﯿﺪاﻧﯽ. و ﺳﻼﻣﺖ اﻧﺴﺎن دار. ﺪﻧ. (آﺑﯽ ﺳﯿﻨﮓ و. ﻫﻤﮑﺎران،. ۲۰۰۷. ). ﺗﻌﺪاد زﯾﺎدی از ﻋﻮاﻣﻞ ﻗﺒﻞ و ﭘﺲ از ﺑﺮداﺷﺖ ﺑﺮ ﻣﯿﺰان ﻇﺮﻓﯿﺖ آﻧﺘﯽ. اﮐﺴﯿﺪاﻧﯽ و ارزش. ﻏﺬاﯾﯽ ﻣﯿﻮه. ﻫﺎ ﺗ. ﺄ. ﺛﯿﺮ ﻣﯽ. ﮔﺬار. ﻧ. ﺪ. ﻫﻢ. ﭼﻨﯿﻦ. ﻪﺑ. ﮐﺎر ﺑﺮدن ﺑﺮﺧﯽ از ﺗﯿﻤﺎرﻫﺎی ﻗﺒﻞ از ﺑﺮداﺷﺖ و ﺷﺮاﯾﻂ. ﻧﮕﻬﺪاری در اﻧﺒﺎر. در اﻓﺰاﯾﺶ ﻣﯿﺰان آﻧﺘﯽ.

علل ریزش گل و میوه در مرکبات – شرکت کشاورزی و دامپروری …

۹ بهمن ۱۳۹۵ – به همین دلیل ریزش یک رقم مرکبات بر حسب سال و شرایط مدیریت باغ میتواند متفاوت باشد. ریزش گل و میوه در مرکبات را میتوان به سه دوره مستقل (ریزش گل، میوه چه و قبل از برداشت) تقسیم کرد که هر کدام در قسمت بعد توضیح داده می شوند. البته این دوره ها کامًلا جدا از هم نیستند زیرا ممکن است در طول دوره ای که درخت هنوز …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *